Blogteksten

Heeft uw website een blog nodig?

Het antwoord is kort en duidelijk: JA.

Hebt u een website met alle basisinformatie over uw bedrijf? En is die ook in orde op vlak van SEO? Prima, dat is cruciaal. Maar het is niet voldoende. Google is verzot op websites met frisse content. Als u dus (half)maandelijks of wekelijks een blogtekst op uw website publiceert, is Google er als de kippen bij om deze kakelverse inhoud te indexeren. En wellicht weet u het intussen al: hoe meer relevante, up-to-date inhoud op uw website, hoe hoger Google uw site zal ranken.

Blogteksten: meer dan enkel SEO

Blogberichten tonen uw expertise aan. Aan wat u blogt merkt de prospect dat u een professional bent. U weet waar u over praat. Meer nog, u lijkt wel de beste in uw veld. Uw expertise online delen wekt vertrouwen. De prospect gaat na één blogbericht niet meteen overstag, maar de kans is groot dat hij uw blog gaat volgen. Drie blogberichten later zijn de twijfels van de prospect helemaal weg. En zoekt hij uw contactformulier op.

Hebt u geen tijd om te bloggen?

U hebt wellicht betere dingen te doen dan te sleutelen aan goede teksten. Geen nood. Kravat schrijft uw blogberichten, op basis van uw briefing. U kunt ook ruwe tekst met aantekeningen opsturen. Wij ordenen dan de tekst, herschrijven en denken aan SEO. Vervolgens overleest u de tekst en geeft u inhoudelijk opmerkingen. Zo gaan we door tot de tekst volledig klopt.

Bloggen: Kravat post en deelt voor u

Indien u dit wenst posten we het blogbericht via uw CMS. SEO-gewijs vullen we uiteraard de tekst in voor de meta-description, meta-tags en alt-tekst. We zoeken ook een passende professionele foto. We plaatsen het blogbericht zelfs voor u op Facebook, Twitter of LinkedIn. Zo spaart u uw tijd voor andere zaken.

Denk aan de periodiciteit!

Het is belangrijk dat uw blogberichten op regelmatige tijdstippen verschijnen. Trouwe bezoekers van uw site hechten zich namelijk aan de periodiciteit van de posts. Probeer te vermijden dat een prospect vol verwachting een kijkje komt nemen op uw site en wordt teleurgesteld omdat u geen nieuw bericht hebt gepubliceerd. Daarom stelt Kravat een blogkalender op, die we ook graag voor u uitvoeren.

Bloggen: gewoon doén!

OK, er kruipt wat werk in. Maar weet dat bloggen loont, zowel op korte als lange termijn.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.


CONTACTEER ONS