Copywriter uit Gent

Zoekt U een professionele copywriter uit Gent? Iemand die goede (online) teksten schrijft en ook nog eens betaalbaar is? Wel, uw zoektocht is ten einde: u hebt Cat van Kravat gevonden.

Copywriter uit Gent

Het is altijd aangenaam om samen te werken met een freelancer uit eigen streek. Het bespaart u niet enkel veel tijd, het werkt ook veel doeltreffender. Zeker als uw zaak de lokale markt betreft. Wie weet passeert Cat, uw toekomstige tekstschrijver, elke dag voorbij uw zaak of kantoor. Ze geeft uw teksten de specifieke kleur die nodig is om de kritische Gentenaar over de streep te trekken.

Gentse copywriter met ervaring

Cat kent niet enkel de stad Gent door en door, ze heeft ook meer dan achttien jaar ervaring met tekstschrijven. Denk aan SEO-webteksten, blogteksten, teksten voor drukwerk, branding, correctie & redactie, en zakelijke communicatie.
Oh ja, ook fictie. Cat is auteur van (kort)verhalen voor volwassenen en kinderen. Eind juni verschijnt haar eerste jeugdboek Mollie en Seb bij Clavis Uitgeverij.

Copywriter uit Gent met kennis van SEO?

Uiteraard heeft Cat de nodige SEO-kennis. Dit gaat tot het schrijven van de search engine optimized teksten zelf, met aandacht voor title-tags, H1- en H2-tags, maar ook alt-tags en meta-descriptions in uw CMS, tot het schrijven van uitstekende landingspagina’s.

Copywriter met kennis van CMS-systemen en Indesign?

Cat zet de teksten zelf online via het CMS van uw website. Ook vult ze hierbij meteen alle SEO-tags voor u in. Verder kan Cat rechtstreeks in het programma Indesign tekst voor u aanpassen of de lay-out voor uw tekst vormgeven.

Ontdek hier meer over de copywritingdiensten van Kravat

Bent u al overtuigd? Hebt u geen tijd te verliezen en neemt u het liefst meteen contact op? Dat kan via onderstaande knop! We kijken ernaar uit met u kennis te maken.

Contact