OVER KRAVAT

Kravat biedt een totaaloplossing voor kleine bedrijven en vzw’s.
Onze core business is copywriting en online marketing. 
Daarnaast helpen we u ook met uw website en uw drukwerk.
Tegen een betaalbare prijs.

Cat Calcoen   writer & copywriter

Cat heeft achttien jaar ervaring in copywriting en dat in diverse sectoren: verkoop, reizen, cinema, financiële wereld, bouw, fitness,…

Ze studeerde aan de universiteit van Gent en behaalde er een Master Germaanse Talen Engels-Nederlands. Ook volgde ze een aanvullende opleiding Media & Communicatie aan diezelfde UGent.

Door de jaren heen leerde Cat te werken met programma’s als Indesign en Photoshop. Op die manier kan ze haar teksten zowel schrijven als lay-outen. Een groot voordeel voor u als klant.

Cat kan verder perfect overweg met verschillende CMS-systemen. Als ze teksten voor uw website schrijft, kan ze die – indien u dit wenst – dus meteen posten. Ook nieuwe foto’s online plaatsen en tekstcorrecties zijn geen probleem.

Naast copywriting houdt Cat zich ook bezig met fictie. Zo werd haar kortverhaal De Kaarten gepubliceerd in literair tijdschrift De Revisor. In 2017 verscheen een Vlaams Filmpje van haar hand: De oude man en het hondje. In de zomer van 2018 vindt u haar eerste jeugdroman Mollie en Seb: Het geld onder de vloer (Clavis Uitgeverij) in de boekhandel.

Referenties

  • Cat schept enthousiast orde in de chaos! Ze is ontzettend nauwkeurig, haalt telkens de vooropgestelde deadlines en denkt bovendien mee na over efficiëntere processen. Cat werkt consequent, vlot en helder: kortom een copywriter naar ons hart!
    Céline Van RijckeghemMedewerker wetenschapscommunicatie Universiteit Gent
  • De samenwerking met Cat was zeer positief. Naast haar vlotte pen en no nonsense stijl apprecieerde ik vooral ook haar betrokkenheid en pro-actief meedenken. Een plezier om mee samen te werken. Cat schreef tot op heden alle teksten voor de website www.incatro.be en het persbericht maar in de toekomst zullen we zeker nog samenwerken.
  • Cat is als freelancer heel betrokken. Ze denkt over alles mee. Het is een plezier om met haar samen te werken, door haar expertise en oog voor detail.
    Barbara DehasqueMarketing Manager Finia & Proclarius