Social media marketing

Social media zijn al jaren uitermate populair. Een bedrijfspagina op Facebook, Twitter en/of LinkedIn is dus een must. Maar op Facebook moet u de prospect anders benaderen dan op LinkedIn. En het Twittervogeltje zingt ook alweer een ander liedje.

Social media marketing: maak uw bedrijfspagina aan

Voor u aan adverteren gaat denken, maakt u eerst uw bedrijfspagina aan. Dat kunt u helemaal gratis. Zorg voor mooie foto’s, al dan niet met uw logo in verwerkt, en voor geschikte teksten. Uw bedrijfspagina hoort er aantrekkelijk uit te zien. Heerlijk hierbij uw bedrijf niet op – dat veroorzaakt enkel irritatie – maar biedt de prospect interessante informatie (contentmarketing) door te linken naar uw site en blog. De kans bestaat dat de prospect uw bericht deelt en hiermee uw bereik vergroot.

Social media marketing: uitgebreide mogelijkheden

Staat uw bedrijfspagina op punt, dan kunt u aan adverteren denken. LinkedIn, Twitter en Facebook bieden veel targeting features. Hierdoor kunt u heel gerichte boodschappen aan een nauwkeurig gesegmenteerd publiek laten zien. Denk aan criteria als leeftijd, geslacht, woonplaats, opleiding, persoonlijke interesses, etc.

Social media marketing: hoeveel kost dat plaatje?

Net zoals bij Google Ads betaalt u per klik. Ook hier biedt Kravat u totale transparantie, gezien u rechtstreeks wordt gefactureerd door Facebook, Twitter of LinkedIn. Nadat we uw campagne hebben opgestart, leren we u graag zelf advertentieprijzen aan te passen.

Social media marketing: interactie met de prospect of klant

Het is niet enkel een kwestie van interessante content aan te reiken. U dient ook gepast te reageren op reacties van mensen. Stelt iemand een vraag, dan moet daar een geschikt antwoord op komen. Dit mag ook niet te lang duren. Maximum 24 uur.
Op social media kunt u dus perfect uw betrokkenheid laten zien. En betrokkenheid maakt een merk sterk.

Social media marketing: de rol van Kravat

Wat kan Kravat voor u doen? We maken voor u een aantrekkelijke bedrijfspagina met geschikte content. We stellen een betalende advertentiecampagne op punt, waarbij we interessante posts aanbieden aan speciaal getargete groepen. We reageren binnen de 24 uur op vragen en opmerkingen. Dit na kort bij u te polsen, want u bent en blijft de persoon die het best op de hoogte is van uw producten en/of diensten.

Meer informatie? Laat ons samen overleggen.


CONTACTEER ONS