Websites

Wellicht hebt u het zelf al meegemaakt. U komt via uw smartphone op een niet-responsive website terecht. De letters zijn te klein. U kunt amper het menu lezen, laat staan erop klikken. Vervelend. Dat vindt ook Google. De populaire zoekrobot straft niet-responsive sites daarom af door ze lager te ranken in de mobiele zoekresultaten.

Wat is een responsive website?

Een site die zich automatisch aan alle schermen aanpast. Aan het breedste desktopscherm, maar ook aan het scherm van de kleinste smartphone. De lay-out blijft mooi en de tekst is perfect leesbaar. Dit zorgt voor een veel betere gebruikservaring bij de surfer. Waardoor hij uw website niet meteen weer verlaat.

Uw website: belang van structuur

Is uw site overzichtelijk? Heeft de surfer meteen door wat u hem aanbiedt? Vindt hij gemakkelijk uw contactpagina? Een goede structuur is voor uw website onontbeerlijk. Ook mag er niet te veel informatie op één pagina staan. De surfer klikt graag, zeker als dat klikken hem extra info oplevert.

Uw website en de rol van Kravat

Kravat voorziet u graag van tekst voor uw site -> SEO-webteksten en blogteksten
Ook kunnen we u informeren over hoe u zelf een kleine responsive Wordpress-website maakt.

Ziet u het groter? Wilt u meer toeters en bellen? Of een uitgebreide webshop misschien? Ook dan helpen wij u graag verder, in samenwerking met een van onze partners. Hierbij blijft Kravat te allen tijde uw centrale aanspreekpunt.

 

CONTACTEER ONS